Δουλδέρης

Ρομαντικό ραντεβού με “απώλεια ακοής”

Ρομαντικό Ραντεβού και απώλεια ακοής

Ρομαντικό ραντεβού με “απώλεια ακοής”

Πολλοί άνθρωποι με απώλεια ακοής αισθάνονται αμήχανοι ή απογοητευμένοι όταν πρόκειται για ρομαντικά ραντεβού. Ένα ραντεβού με τον/την σύντροφο σας μπορεί να φαίνεται αρκετά αποθαρρυντικό. Όταν έχετε απώλεια ακοής, μπορεί να νιώθετε πως υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε στο ραντεβού σας. Ωστόσο, εσείς πρέπει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να μην ανησυχείτε για την απώλεια ακοής που αντιμετωπίζετε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πως θα αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και θα βελτιώσετε την εμπειρία σας σε ένα ρομαντικό ραντεβού.

Ραντεβού φορώντας ακουστικά βαρηκοΐας

Όταν κανονίζουμε ένα ρομαντικό ραντεβού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε άγχος. Πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζουμε μια επιπλέον δυσκολία, όπως η απώλεια ακοής. Για να εξαλιφθεί αυτή η δυσκολία, ακολουθούν κάποιες χρήσιμες συμβουλές για χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας.

• Επιλογή κατάλληλου μέρους. Τα μαγάζια με δυνατή μουσική δεν αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Προτιμήστε ήσυχα εστιατόρια ή μια ήρεμη βόλτα.

• Τα ακουστικά βαρηκοΐας σας να είναι πλήρως φορτισμένα ή να έχουν καινούριες μπαταρίες.

• Δεν είναι ντροπή να ζητήσετε από τον άνθρωπο που έχετε βγει ραντεβού, να επαλάβει κάτι που δεν ακούσατε.

• Αν κάτι δεν παέι καλά στο ραντεβού σας μην απογοητευτείτε.  Το γεγονός ότι δεν προχώρησε μια σχέση δεν σημαίνει πως φταίτε εσείς.

Πώς τα ακουστικά βαρηκοΐας μπορούν να βελτιώσουν τις αλληλεπιδράσεις σας

Αν δεν φοράτε ακουστικά βαρηκοΐας, ίσως να είστε περίεργοι για το πώς αυτά μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις σας. Πολλοί άνθρωποι που διαβάζουν τα χείλη ή χρησιμοποιούν τη νοηματική γλώσσα θα μπορούσαν να επικοινωνούν ευκολότερα φορώντας ακουστικά βαρηκοΐας, αλλά τα αποφεύγουν για προσωπικούς λόγους. Ευτυχώς, η τεχνολογία των βοηθημάτων ακοής έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, και ίσως διαπιστώσετε ότι είστε πιο συμβατοί μαζί τους τώρα.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που άρχισαν να χρησιμοποιούν ακουστικά βοηθήματα ανέφεραν ότι οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις τους με άλλους ανθρώπους βελτιώθηκαν μετά την εφαρμοφή τους. Αυτό περιλαμβάνει τις επαγγελματικές τους συναναστροφές, τις φιλίες και τις ρομαντικές σχέσεις τους.

Συμβουλές για ρομαντικό ραντεβού με χρήστη ακουστικών βαρηκοΐας

Προκειμένου ένα ραντεβού να ευοδοθεί, θα πρέπει και τα δύο μέλη να κάνουν κάτι για αυτό, ειδικά όταν ο/η σύντροφος σας αντιμετωπίζει απώλεια ακοής. Ακολουθούν,λοιπόν, μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία του ραντεβού σας και να είστε καλός/ή σύντροφος γι ‘αυτούς.

• Να είστε κατανοητοί. Είναι καλό να μην αλλάζετε γρήγορα θέματα και να μιλάτε παράλληλα για πολλά θέματα.

• Μίλατε καθαρά. Το μουρμουριτό και οι ψίθυροι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση στον/η σύντροφο σας.

• Μην ενοχληθείτε όταν σας ζητηθεί να επαναλάβετε αυτό που είπατε. Μερικές λέξεις είναι πιο δύσκολες στην κατανόηση από ανθρώπους με απώλεια ακοής.

• Εάν το ραντέβου σας δεν έχει επιλέξει το μέρος συνάντησης σας, κάντε το εσείς για αυτόν/η! Επιλέξτε ήσυχα μέρη, όπου η επικοινωνία σας θα είναι ευκολότερη.

Κάντε αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη!

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί  ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα στη ζωή του ζευγαριού. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη μέρα ξεχωριστή με ένα καλό δείπνο ή μια απλή χειρονομία εκτίμησης. Ανεξάρτητα από το τι κάνετε, θα πρέπει εσείς να αισθάνεστε σίγουροι!

Διαβάστε Επίσης