Δουλδέρης

Εκπαίδευση REM από την εταιρία μας

REM

Εκπαίδευση REM από την εταιρία μας

Κύριος σκοπός της εταιρίας μας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων ακοής και η παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών. Για αυτόν τον λόγο δεν σταματάμε ποτέ την εκπαίδευση μας και παράλληλα την προσφέρουμε και σε συνεργάτες μας με σκοπό να αναβαθμιστεί η ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών του κλάδου μας συνολικά.

Την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου διοργανώσαμε στα γραφεία της εταιρίας μας εκπαίδευση πάνω σε ένα ιδιαίτερα εξειδικευμένο κομμάτι του αντικειμένου μας. Αφορά μετρήσεις Real Ear Measurement, που μας προσφέρουν εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με το κάθε πελάτη μας. Μας επιτρέπουν να πετύχουμε την άριστη εφαρμογή και ρύθμιση του Ακουστικού Βαρηκοΐας. Συγκεκριμένα εκπαιδευτήκαμε και δουλέψαμε ένα από τα πιο αξιόπιστα, σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας αλλά και κομψά μηχανήματα, το Trumpet από την Inventis. 

Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από ειδικό του χώρου. Μας έδωσε πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες και εμβάθυνε σε άκρως ιδιαίτερες και επιστημονικές λεπτομέρειες. Η προσέλευση των συνεργατών μας ήταν παραπάνω από ικανοποιητική και για αυτό ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες.

Σεμινάρια τέτοιου είδους θα συνεχίσουν να διοργανώνονται από την εταιρία μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εμείς αλλά και οι συνεργάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις ακοής.

Διαβάστε Επίσης