Δουλδέρης

Πετυχαίνοντας μια σωστή εφαρμογή

perfect fit hearing aids

Πετυχαίνοντας μια σωστή εφαρμογή

Yπάρχουν Ακουστικά Βαρηκοΐας διαφόρων μεγεθών, αποδόσεων και σχημάτων αλλά και οι βαρηκοΐες ποικίλουν αναλόγως.

Για να μπορέσουμε να πετύχουμε ιδανικά την εφαρμογή ενός ακουστικού βαρηκοΐας, θα πρέπει να ακολουθηθεί μία συγκεκριμένη διαδικασία. Για μια τέλεια εφαρμογή λοιπόν, ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία.  Η διαδικασία εφαρμογής χωρίζεται σε 2 επιμέρους στάδια :

Φυσική Εφαρμογή

Αποτελεί το 1ο στάδιο της εφαρμογής και συμπληρώνεται σε 3 βήματα :

  1. Είναι η εκτίμηση η δική μας που προκύπτει από την μελέτη του ακοογράμματος. Με βάση το ακοόγραμμα και την διαμόρφωση του ακουστικού πόρου, καταλήγουμε σε μία επιλογή ακουστικού βαρηκοΐας συγκεκριμένου στυλ και απόδοσης, ικανό να καλύψει την μοναδική βαρηκοΐα του εκάστοτε πελάτη.
  2. Σε αυτό το βήμα ακούμε τον πελάτη.Μας αναλύετε τι προσδοκίες έχετε από την εφαρμογή του ακουστικού βαρηκοΐας και τι φόβους ή άγχη. Μας λέτε τυχόν ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχετε, όπως π.χ. να μην μπορείτε να χειριστείτε μικρές μπαταρίες.
  3. Τελευταίο βήμα για το στάδιο της Φυσικής Εφαρμογής περιλαμβάνει τις μετρήσεις για την εφαρμογή του ακουστικού “πάνω” στο αυτί του πελάτη. Μετράμε το μέγεθος του αυτιού από το οποίο εξαρτάται το μήκος που θα έχει το σωληνάκι σε περίπτωση που θα εφαρμόσουμε οπισθωτιαίο ακουστικό Behind The Ear (BTE) ή Receiver In Canal (RIC). Στην περίπτωση εφαρμογής ενδωτιαίου ακουστικού, λαμβάνεται καλούπι με την χρήση ειδικού υλικού (πρόπλασμα), με σκοπό να δημιουργηθεί το κέλυφος του ακουστικού ειδικά προσαρμοσμένο στην κατασκευή του αυτιού του κάθε πελάτη.

Ακουστική Εφαρμογή

Αποτελεί το 2ο στάδιο της εφαρμογής. Περιλαμβάνει  2 βήματα :

  1. Ρυθμίζουμε το ακουστικό σας με ειδικά μηχανήματα. Με βάση μοναδική βαρηκοΐα του κάθε πελάτη, προσπαθούμε να πετύχουμε την βέλτιστη απόδοση του Ακουστικού για τη Βαρηκοΐα σας.
  2. Αφού ρυθμιστεί το ακουστικό βαρηκοΐας ο πελάτης το δοκιμάζει στο δικό του περιβάλλον. Επιστρέφει στις εγκαταστάσεις μας, ώστε να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές της τέλειας εφαρμογής. Με βάση τα σχόλια του πελάτη που προκύπτουν από την χρήση του ακουστικού στην καθημερινότητα, κάνουμε τις τελευταίες μικροπροσαρμογές ώστε να τελειοποιήσουμε την εφαρμογή.

Ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία πετυχαίνουμε την τέλεια εφαρμογή. Καταφέρνουμε δηλαδή την βέλτιστη απόδοση στην σχέση Ακουστικού – Βαρηκοΐας του πελάτη, προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα, και ικανοποιώντας τον σκοπό μας που είναι να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο της ακοής !!!

Διαβάστε Επίσης