Δουλδέρης

Εγκαίνια των πλήρως ανακαινισμένων γραφείων της εταιρίας μας

Εγκαίνια

Εγκαίνια των πλήρως ανακαινισμένων γραφείων της εταιρίας μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια των πλήρως ανακαινισμένων γραφείων της εταιρίας μας.

Με ιδιαιτερη χαρά υποδεχτήκαμε φίλους και συνεργάτες. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους για την αγάπη και την στήριξη.

Περάσαμε μια όμορφη βραδιά και το ίδιο ελπίζουμε και για τους καλεσμένους μας.

Δείτε φωτογραφίες εδώ.

Λίγα λόγια για τις εγκαταστάσεις μας

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των Ακουστικών Βαρηκοΐας από το 1979. Σχεδόν 40 χρόνια χρόνια προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις στους ανθρώπους με απώλεια ακοής και να κάνουμε τη ζωή τους ευκολότερη και πιο ποιοτική. Στόχος μας πάντα είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.

Για το λόγο αυτό, και σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας, φτιάξαμε ένα χώρο που μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις και να δώσει την «απάντηση» σε όσους ανθρώπους έχουν χάσει την ακοή τους.

Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χώρο εξέτασης βασισμένο σε Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε και να εξυπηρετήσουμε τον καθένα ξεχωριστά.

Είναι χαρά μας να μπορούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Εξάλλου, δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο χωρίς την δική σας στήριξη.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ λοιπόν, σε όλους εσάς που μας στηρίζετε τόσο χρόνια αλλά και σε όσους κατάφεραν να παρευρεθούν στην εκδήλωση για το «νέο» μας ξεκίνημα.

Διαβάστε Επίσης