Δουλδέρης

Κατασκευή

Σε μερικές περιπτώσεις απαιτείται custom κατασκευή για την εφαρμογή των Ακουστικών σας. Στην περίπτωση ενδωτιαίων Ακουστικών Βαρηκοΐας μπορεί να χρειαστεί η  κατασκευή κελυφών 

Στην περίπτωση οπισθωτιαίων Ακουστικών Βαρηκοΐας ( BTE και RIC), υπάρχει η επιλογή για κατασκευή πολλών διαφορετικών τύπων.


Τέλος κατασκευάζονται και οι custom ωτοασπίδες για μέγιστη προστασία από θόρυβο.


Η διαδικασία αυτή ξεκινάει με την λήψη αποτυπωμάτων του ακουστικού πόρου των αυτιών με ένα ειδικό εύπλαστο υποαλλεργικό υλικό.

Στην συνέχεια για να προχωρήσουμε στην κατασκευή του εκάστοτε προϊόντος υπάρχουν 2 επιλογές. Η εξ ’ολοκλήρου χειροποίητη κατασκευή από κατάλληλα καταρτισμένους τεχνικούς ή η εκτύπωση των μερών σε τρισδιάστατο εκτυπωτή και το φινίρισμα από τους τεχνικούς μας.


Η διαδικασία της τρισδιάστατης εκτύπωσης είναι μία από τις καινοτομίες που των τελευταίων χρόνων στον κλάδο των Ακουστικών και αποτελείται από 3 στάδια. Μετά την λήψη αποτυπωμάτων του ακουστικού πόρου του πελάτη , σκανάρονται από ειδικό μηχάνημα. Στη συνέχεια μέσω λογισμικού, διαμορφώνονται οι λεπτομέρειες κατασκευής τους και στέλνονται προς εκτύπωση στον 3D εκτυπωτή. Τέλος, εξειδικευμένος τεχνικός αναλαμβάνει το κλείσιμο του Ακουστικού και το φινίρισμα του.