Δουλδέρης

Διάγνωση

Είμαστε προσανατολισμένοι πλήρως στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Για αυτό τον λόγο, έχουμε επενδύσει στο after sales service με το εργαστήριο μας. Το πιο σημαντικό κομμάτι σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι η σωστή και έγκαιρη διάγνωση. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να διαγνώσουμε κάθε βλάβη με το που δημιουργηθεί στον χώρο μας, χωρίς να χρειαστεί να στείλουμε τα Ακουστικά σας αλλού. Αυτό το καταφέρνουμε με το Drum, το οποίο είναι το test box μας.

Τι κάνει το Test Box?

Μπορούμε να ελέγξουμε την σωστή λειτουργία των Ακουστικών σας σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα ANSI S3.22 και EN 60118, διασφαλίζοντας την σωστή λειτουργία τους. Τα συγκεκριμένα διαγνωστικά πρωτόκολλα, εκ των οποίων το ένα είναι ευρωπαϊκό και το άλλο Αμερικάνικο, είναι αυτά που χρησιμοποιούν οι οίκοι κατασκευής Ακουστικών Βαρηκοΐας σαν έλεγχο ποιότητας όταν κατασκευάζουν τα Ακουστικά στα εργοστάσια.

Πώς λειτουργεί?

Το μέγεθος και το σχήμα του έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να προσφέρει συνθήκες απόλυτης ησυχίας και να ελαχιστοποιεί την ανάκλαση των ήχων στο εσωτερικό του. Καταφέρνει δηλαδή να αποσβέσει πλήρως όλους τους ήχους του περιβάλλοντος για να μην δημιουργούνται πολλαπλές πηγές ήχων στο εσωτερικό του. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο και επενδυμένο από ειδικό αφρό. Στο εσωτερικό του έχει μια μονάδα παραγωγής ερεθισμάτων και ένα αυγοειδές θάλαμο που προσφέρει την ιδανική “εναέρια” τοποθέτηση του Ακουστικού Βαρηκοΐας, επιτυγχάνοντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

 

Έχοντας λοιπόν τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία καταφέρνουμε να προσφέρουμε ισάξια με τους ίδιους τους κατασκευαστές ποιότητα στο επίπεδο λειτουργίας των Ακουστικών σας, καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους.