Δουλδέρης

Μη χάσετε τους ήχους του καλοκαιριού λόγω της απώλειας ακοής

Dont-miss-Sounds-Summer-2

Μη χάσετε τους ήχους του καλοκαιριού λόγω της απώλειας ακοής

Τα παιδιά γελούν σε μια πισίνα. Το χτύπημα του ρόπαλου σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ. Ένα φορτηγό παγωτού που κινείται στο δρόμο. Αυτά είναι μόνο μερικοί από τους ήχους του καλοκαιριού που μπορεί να χάσετε αν δεν έχετε αντιμετωπίσει την απώλεια ακοής σας.

Τα παιδιά γελούν σε μια πισίνα. Η ρωγμή του ρόπαλου σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ. Ένα φορτηγό παγωτού που κινείται στο δρόμο. Αυτά είναι μόνο μερικοί από τους ήχους του καλοκαιριού που οι νέοι και οι «νεαροί στην καρδιά» ανυπομονούν να ακούσουν όλο το χρόνο. Αλλά εάν δεν έχετε αντιμετωπίσει την απώλεια ακοής σας, είναι εύκολο να χάσετε αυτούς τους ευχάριστους ήχους. Στην πραγματικότητα, το να «χάνεις» ήχους που κάποτε αγαπούσες, όπως οι φωνές των αγαπημένων σου ανθρώπων ή το κελάδισμα των πουλιών, είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η απώλεια ακοής οδηγεί σε αίσθημα απομόνωσης και κατάθλιψη.

Δε χρειάζεται να δεχτείς την απώλεια ακοής ως κάτι μη αναστρέψιμο . Με τη χρήση Ακουστικών Βαρηκοΐας μπορείς να ακούς καθαρά και φυσικά. Σε οποιαδήποτε κατάσταση μπορείς να απολαύσεις τους ήχους του καλοκαιριού ξανά.

Ακούγοντας άλλους ανθρώπους

Το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία να συναντηθείς με άλλους ανθρώπους. Είτε να βρεθείς με φίλους για δείπνο, να κάνεις ένα οικογενειακό reunion ή να επισκεφθείς έναν γείτονα για barbeque. Σε κάθε περίπτωση, ο θόρυβος του περιβάλλοντος μπορεί να σε δυσκολέψει να ακούς και να παρακολουθείς συνομιλίες. Ωστόσο, τα σύγχρονα Ακουστικά Βαρηκοΐας ενισχύουν την προηγμένη τεχνολογία καταστολής του θορύβου. Με τον τρόπο αυτό, σου επιτρέπουν να ακούς τους συνομιλητές σου και να απολαμβάνεις πλήρως τις καλοκαιρινές συγκεντρώσεις.

Εκτιμώντας τη φύση

Αν πας για πεζοπορία, η εμπειρία ενισχύεται από τους ήχους των φύλλων που σφυρίζουν στο αεράκι, από το κελάδισμα των πουλιών και από τους ήχους των εντόμων. Εάν προτιμάς περισσότερο την παραλία, γνωρίζεις πως τίποτα δεν συγκρίνεται με την χαλάρωση που προκαλεί το άκουσμα των κυμάτων να σκάνε στα βράχια. Ότι και αν προτιμάς, τα Ακουστικά Βαρηκοΐας αντλούν αυτούς τους ήχους και σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις ήχους που ίσως έχεις πιστέψει πως δεν θα ξανακούσεις.

Βόλτα για Αξιοθέατα

Το καλοκαίρι συνήθως περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που κάνουμε σε εσωτερικούς χώρους. Για παράδειγμα, το να δούμε μια ταινία επειδή ο καιρός είναι βροχερός ή να επισκεφθούμε ένα μουσείο για να ξεφύγουμε λιγάκι από τη ζέστη. Τα Ακουστικά Βαρηκοΐας μπορούν να μας βοηθήσουν και σε αυτές τις δραστηριότητες μας. Πολλοι δημόσιοι χώροι ( κυρίως στο εξωτερικό δυστυχώς) έχουν συστήματα αναμετάδοσης ήχων μέσω επαγωγικού βρόγχου. Έτσι, αναπαράγονται όι ήχοι απευθείας στα Ακουστικά Βαρηκοΐας μέσω ενός τηλεπηνίου, χαρακτηριστικό αρκετά κοινό σε Ακουστικά Βαρηκοΐας.  Ως αποτέλεσμα, οι ήχοι και οι δημόσιες ανακοινώσεις μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στα δικά σου αυτιά. Συμπληρωματικά με τις κινηματογραφικές αίθουσες και τα μουσεία, άλλοι δημόσιοι χώροι όπως αίθουσες συναυλιών, γήπεδα και αρένες είναι εξοπλισμένα με επαγωγικούς βρόχους. Τα τρένα, το μετρό και τα αεροπλάνα τους έχουν επίσης. Έτσι σου επιτρέπουν να ακούς σημαντικές ανακοινώσεις καθώς ταξιδεύεις για τον προορισμό σου.

Όποιες δραστηριότητες και αν κάνετε φέτος το καλοκαίρι, θα θέλετε να χαρείτε όλους τους ήχους όπως και τα αξιοθέατα. Από το να περάσετε ακόμα ένα καλοκαίρι, χάνοντας όλους τους ήχους που αγαπάτε, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού  με ένα επαγγελματία ακοής για να εκτιμήσει την ακοή σας. Κάνοντας αυτό το βήμα τώρα, θα έχετε αρκετό χρόνο αυτό το καλοκαίρι για να ζήσετε όλους τους ήχους της εποχής.

Διαβάστε Επίσης