Δουλδέρης

Αποκατάσταση Ακοής

Αρχική Συνάντηση
Συμβουλευτική Ενημέρωση

Ρύθμιση
Ακουστικού
Βαρηκοΐας

Χρήση των
Ακουστικών
Βαρηκοΐας σας

Follow up και
Ολοκλήρωση
Ρύθμισης

Συνεχής
εξυπηρέτηση

Τα ακουστικά βαρηκοΐας δεν είναι απλά ψηφιακές συσκευές που αγοράζονται. Αποτελούν εξελιγμένες ιατρικές συσκευές που ρυθμίζονται κατάλληλα με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ατόμου. Αυτό προϋποθέτει μια διαδικασία που αν δεν ακολουθηθεί σωστά, δεν θα έχετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος που προσφέρουν τα ακουστικά βαρηκοΐας.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία Δουλδέρης με βάση τα πρωτόκολλα του International Hearing Society (IHS), της Ακαδημίας Ακοής της Λυβέκης (AfH) και του προγράμματος “Ακοολογία – Νευροωτολογία” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας παρέχει μια ολοκληρωμένη επιλογή, εφαρμογή και ρύθμιση των ακουστικών βαρηκοΐας σας. Σε συνδιασμό με τις εγκαταστάσεις που βασίζονται σε Ευρωπαικές Προδιαγραφές, τον σύγχρονο ακοολογικό εξοπλισμό και το καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Αποκατάστασης Ακοής.

Αρχική Συνάντηση
Συμβουλευτική
Ενημέρωση

Σκοπός της συνάντησης

Σκοπός της αρχικής συνάντησης είναι να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε την ακοή σας. Μαθαίνουμε για τον τρόπο ζωής σας και μας εξηγείτε τις περιπτώσεις που δυσκολεύεστε να ακούσετε. Αποκτούμε μια ξεκάθαρη εικόνα των ακουστικών σας αναγκών, στόχων και προσδοκιών.
Η αρχική συνάντηση είναι η αρχή του δρόμου προς την ολοκληρωμένη ακοή. Θέτονται οι βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθούμε για να πετύχουμε ολοκληρωμένη ακοή.
Αναλύοντας την βαρηκοΐα και τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε τα ακουστικά βαρηκοΐας που καλύπτουν βέλτιστα τις ανάγκες σας λαμβάνοντας υπ όψιν:

Τεχνολογία

Άνεση

Στυλ

Σχέση Τιμής Ποιότητας

Ρύθμιση
Ακουστικού
Βαρηκοΐας

Πως λειτουργεί το Real Ear Measurement;

Αφού καταλήξουμε στο κατάλληλο Ακουστικό για την Βαρηκοΐα σας ακολουθεί η αρχική ρύθμιση του με βάση την απώλεια ακοής σας. Αυτό το πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας την μέθοδο Real Ear Measurements REMs, απαραίτητη μέθοδο που μετράει την απόδοση των Ακουστικών Βαρηκοΐας ενώ είναι τοποθετημένα στο αυτί σας, κάνοντας την ρύθμιση τους εντελώς εξατομικευμένη στις δικές σας ανάγκες.

Βήμα 1

Μικροσκοπικά μικρόφωνα τοποθετούνται στα αυτιά σας, ειδικα διαμορφωμένοι ήχοι παράγονται από ένα ηχείο μπροστά σας, μετράμε με ακρίβεια τα επίπεδα ήχου που φτάνουν στο τύμπανο σας και υπολογίζεται αυτόματα ο όγκος και η διάπλαση του ακουστικού σας πόρου και πως αυτά επηρεάζουν τους εισερχόμενους στο αυτί ήχους. Η μέτρηση των μικροφώνων εμφανίζεται στην οθόνη και αποτελεί την βάση μαζί με το ακοόγραμμα πάνω στην οποία προκύπτουν οι στόχοι ακουστικής ενίσχυσης που χρειάζεται το συγκεκριμένο αυτί.

Βήμα 2

Εφαρμόζουμε τα Ακουστικά σας και αναπαράγουμε μια σειρά βαθμονομημένων ήχων, όπως ομιλία ή μουσική. Μετράμε λοιπόν με ακρίβεια τους την ακουστική ενίσχυση που προσφέρουν τα Ακουστικά διαμορφωμένη κατά συχνότητα και ένταση και φτάνουν στα αυτιά σας και την συγκρίνουμε με τον στόχο που θέσαμε στο 1ο βήμα.

Βήμα 3

Προσαρμόζουμε όπου είναι απαραίτητο την ρύθμιση μας ώστε να πετύχουμε με ακρίβεια τον επιθυμητό στόχο ακουστικής ενίσχυσης. Επιβεβαιώνουμε ότι η ρυθμιση μας συμπίπτει με τον στόχο και είμαστε έτοιμοι!

Σωστός χειρισμός

Σας επιδεικνύουμε επίσης τον σωστό χειρισμό των Ακουστικών σας, ώστε να μπορείτε να το κάνετε με άνεση στο σπιτι σας. Η αρχική ρύθμιση των Ακουστικών είναι η αρχή του δρόμου προς την ολοκληρωμένη ακοή. Θέτονται οι βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθούμε για να πετύχουμε ολοκληρωμένη ακοή. Αυτό επιτυγχάνεται με την επαναληπτική ρύθμιση, οπού μας εξηγείται τις εντυπώσεις σας από τα Ακουστικά στα περιβάλλοντα της καθημερινότητας του πελάτη μας. Αυτό γίνεται με την χρήση εξειδικευμένων προγραμμάτων ρύθμισης Ακουστικών και τις γνώσεις του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Η ρύθμιση γίνεται εξατομικευμένα για τον κάθε πελάτη μας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες του.

Χρήση των
Ακουστικών
Βαρηκοΐας σας

Όταν φοράμε πρώτη φορά ακουστικά βαρηκοΐας, για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τη χρήση τους, θα πρέπει να περάσει μια περίοδος προσαρμογής. Στο διάστημα αυτό, προτείνουμε να φοράτε τα Ακουστικά σας σταδιακά, κάθε μέρα από λίγη ώρα περισσότερο. Τις πρώτες μέρες χρήσης των ακουστικών, προτείνουμε να αποφύγετε χώρους με πολλούς και δυνατούς θορύβους. Εφόσον, περάσει η περίοδος προσαρμογής μπορείτε να φοράτε τα ακουστικά σας όλη την μέρα, σε όλα τα περιβάλλοντα.
Με την μέθοδο της προσαρμογής, επιτρέπουμε στα αυτιά μας να συνηθίσουν και την εφαρμογή των ακουστικών αλλά και την σωστή ακοή, που πλέον είναι στα φυσιολογικά επίπεδα. Η βαρηκοΐα στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προκύπτει σε μία μέρα, οπότε και η αποκατάσταση της έχει διάρκεια και εξοικείωση.

Τι θα αλλάξει;

Οι ομιλίες, η μουσική, η τηλεόραση θα ακούγονται πιο καθαρά και ευχάριστα. Θα ακούσετε πάλι ήχους του περιβάλλοντος σας που προηγουμένως δεν ακούγονταν καθόλου, όπως τον ήχο των βημάτων, τους δείκτες του ρολογιού ή το κελάϊδισμα των πουλιών. Επίσης, στην αρχή θα ακούγεται διαφορετικά και η ίδια σας η φωνή.
Θα συνηθίσετε γρήγορα τα καινούργια σας Ακουστικά και θα καταλάβετε εάν και τι μικροπροσαρμογές ρύθμισης πρέπει να γίνουν.

Follow up και
Ολοκλήρωση
Ρύθμισης

Κανονίζουμε επαναληπτικό ραντεβού 2 εβδομάδες μετά την αρχική ρύθμιση με σκοπό να μάθουμε πως τα πηγαίνετε με τα Ακουστικά Βαρηκοΐας σας

Αρχικά

Θα συζητήσουμε τους στόχους που είχαμε καθορίσει στην αρχική μας συνάντηση και θα δούμε κατά πόσο αυτοί επιτυγχάνονται με τα Ακουστικά σας. Αυτό θα μας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πόσο επωφελείστε από την χρήση των Ακουστικών σας.

Στη συνέχεια

Εφόσον κρίνεται απαραίτητο θα κάνουμε μικροπροσαρμογές της αρχικής μας ρύθμισης ώστε να την εξατομικεύσουμε ακόμα περισσότερο στον πελάτη μας. Αυτή η διαδικασία της επαναληπτικής ρύθμισης κρίνεται πολύ σημαντική μακροπρόθεσμα καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε με τον βέλτιστο τρόπο για εσάς, τα Ακουστικά σας.

Τέλος

Αφού έχετε συνηθίσει τη χρήση των Ακουστικών σας και τα φοράτε όλη μέρα, ξανά κάνουμε μέτρηση Αναγνώρισης Ομιλίας και Λέξεων. Με τον τρόπο αυτό, βλέπουμε πρακτικά τη βελτίωση στη διάκριση ομιλίας με τη χρήση Ακουστικών Βαρηκοΐας και επαληθεύουμε την βελτίωση στην ακοή σας.

Συνεχής
εξυπηρέτηση

Μετά την ολοκλήρωση της ρύθμισης των Ακουστικών σας, μπορούμε να κανονίζουμε επαναληπτικές ρυθμίσεις όποτε το χρειάζεστε.

Επίσης μπορούμε να κανονίσουμε ετήσιο έλεγχο, ώστε να προσαρμόζουμε την ρύθμιση των Ακουστικών σας. Έτσι συνεχίζετε να επωφελείστε από την χρήση των Ακουστικών σας καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους.

Όλα τα Ακουστικά μας συνοδεύονται από 1 χρόνο εργοστασιακή εγγύηση

Ακόμα, παρέχουμε Service, τεχνικό έλεγχο και καθάρισμα των Ακουστικών σας καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους. Χάρη στο ολοκληρωμένο τμήμα Service που διαθέτουμε αναλαμβάνουμε όλες τις επισκευές των Ακουστικών από τυχόν βλάβες με συνέπεια και άριστο αποτέλεσμα.

5/5

Λύσεις για Ηλικιωμένους

Άνετη ακοή
σε δύσκολα περιβάλλοντα

Acuity™ Immersion Directionality, σχεδιασμένο πρόγραμμα που αποκαθιστά τα φυσικά οφέλη που παρέχει το αυτί και βελτιώνει την ακουστική ομιλία σε δύσκολες καταστάσεις ακρόασης.

Άνετη και εξατομικευμένη
εμπειρία ακρόασης

Δυνατότητες που επιταχύνουν τη μετάβαση των ηχητικών ερεθισμάτων στα ακουστικά βαρηκοΐας σας με σταδιακές ρυθμίσεις, χωρίς παραμόρφωση σε θόρυβο και απόλυτη ευκρίνεια για απαλούς ήχους.

Χωρίς βουητό
ή σφύριγμα

Κορυφαίο σύστημα feedback canceller που παρέχει άνετη ακρόαση όλη την ημέρα.

Ανθεκτικά, αξιόπιστα
ακουστικά βαρηκοΐας

Ακουστικά βαρηκοΐας σχολαστικά και έντεχνα κατασκευασμένα που εφαρμόζουν σωστά την πρώτη φορά για άνετη χρήση όλη την ημέρα, διαθέσιμα για να καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος απώλειας ακοής.

Καταπολέμηση
εμβοών

Προηγμένη τεχνολογία Multiflex Tinnitus, που καταπολεμά αποκλειστικά τις εμβοές στα αυτιά σας.

Τεχνική Νοημοσύνη
με αισθητήρες

Το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο με τεχνητή νοημοσύνη και ενσωματωμένους αισθητήρες, που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα της υγείας του σώματος και του εγκεφάλου σας και με πρόγραμμα εντοπισμού πτώσης Fall Alert.

Τεχνική Νοημοσύνη
με αισθητήρες

Το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο με τεχνητή νοημοσύνη και ενσωματωμένους αισθητήρες, που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα της υγείας του σώματος και του εγκεφάλου σας και με πρόγραμμα εντοπισμού πτώσης Fall Alert.

Προσφέρουν την δύναμη που χρειάζεστε όλη την ημέρα, κάθε μέρα, χωρίς συμβιβασμούς.

Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε την κατανόηση της ομιλίας, διατηρώντας ταυτόχρονα την αντίληψη των ήχων και την άνεση ακρόασης, όλα με αξιόπιστη διάρκεια, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της ζωής σας.

Επικοινωνία

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Έχετε κάποια απορία σχετικά με το ακουστικό σας; Θέλετε να κλείσετε κάποιο ραντεβού; Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.